Voor professionals

illu-pro

Carimat staat steeds tot de dienst van de professionals van de bouw, en dat zal altijd zo blijven. Als vakman behoort u tot ons historische cliënteel en wij danken u voor het vertrouwen dat u nu al 25 jaar in ons stelt.

Daarom ook willen wij op onze website een speciale ruimte voor u uittrekken waarin u alle informatie vindt die van pas kan komen in uw dagelijkse relatie met Carimat. In ons streven om u steeds prestaties te bieden die voldoen aan uw vereisten, zetten we met deze site een nieuwe stap naar meer zichtbaarheid en beschikbaarheid.

 

Maak kennis met onze vaardigheden, onze departementen en met onze uitgebreide diensten die werden uitgebouwd op basis van uw specifieke behoeften. Zowel zelfstandigen die alleen werken als bedrijven met een nationale uitstraling vinden bij Carimat steeds de gesprekspartner die ze nodig hebben.

Als klant bij Carimat hebt u twee eenvoudige keuzes:

  • ofwel bezoekt u ons volgens de behoeften van uw werf en richt u zich rechtstreeks tot onze toonbankmedewerkers en onze adviseurs van Carimat Expo
  • ofwel beschikt u bij Carimat over een technisch-commercieel medewerker die uw bevoorrechte gesprekspartner wordt voor al uw offertes en het advies op uw werven.

Carimat antwoordt ook op tal van aanbestedingen en offerteaanvragen in het kader van openbare werken. Daarvoor beschikken we overigens over twee interne specialisten die dagelijks bezig zijn met dit soort dossiers.

EEN VIRTUEEL BEZOEK?

KLIK HIER