Carimat Shop

illu_shop

Met zijn 1.200m² oppervlakte en 600m  rekken, is onze winkel Carimat Shop hét adres voor vakmensen en particulieren.

Wij selecteerden voor u de beste merken van gereedschap, verwerkings- en onderhoudsproducten. Met onze duizenden referenties en onze rekken die georganiseerd zijn per productfamilie, hebben wij alles wat u nodig hebt om uw projecten tot een goed einde te brengen.

 

De toonbank >>> Tel. : 02 389 11 54

“Carimat Shop”, zo noemen wij onze winkel; Dat is korter om te zeggen (en te schrijven) dan “de winkel van Carimat” en past ook beter bij onze werkingswijze: bij Carimat Shop vindt u immers altijd alles en snel. Onze trouwe klanten weten het: Carimat streeft naar efficiëntie. Al zodra u binnenkomt staan er tot 4 toonbankmedewerkers klaar die u alle inlichtingen verstrekken en u de bons geven waarmee u uw goederen kunt afhalen. Wij hebben ook 2 adviseurs (onder wie één verfspecialist) die al uw vragen beantwoorden en uw verf bereiden in onze verfmachine “Levis ColorMix” (wij beschikken over het volledige gamma van de 1850 Levis-tinten).

We zijn dus bijzonder trots om u onze adviseurs en toonbankmedewerkers van Carimat Shop te kunnen voorstellen:

981_6111
Corentin Sculier, verantwoordelijke Carimat Shop
Corentin contacteren: +32 2 367 19 19 – c.sculier@carimat.be
“Als shopverantwoordelijke sta ik veelvuldig in contact met onze klanten. Zo kan ik onze collega’s van inkoop en marketing informeren over de evolutie van de behoeften. Soms vraagt men ons om producten die we nog niet in huis hebben. Dan doen wij het nodige om het gezochte product te vinden. In die zin heb ik er mee voor gezorgd dat we nu ook biologische verf en natuurlijke onderhoudsproducten voor hout verkopen van Galtane (bovendien een lokale fabrikant). ”

981_6129
Michel Mersch, adviseur Carimat Shop, verfspecialist
“Ik werk al 25 jaar voor Carimat. Mijn specialiteit is verf. De verfafdeling is mijn domein en sommige klanten zijn zelfs vrienden geworden. De producten die wij verkopen zijn buitengewoon efficiënt, verffabrikanten kunnen echt wonderen verrichten. De laatste 20 jaar heb ik enorm veel zien veranderen en ik leer nog elke dag bij. Een tip voor uw schilderwerk? Begin al met mij Michel te noemen, dat is altijd een goed begin! “

EEN VIRTUEEL BEZOEK?

KLIK HIER