Departementen

Carimat voor professionals, 6 departementen zonder grenzen!

Bij Carimat zijn we ons ervan bewust dat onze markt volop verandert en dat de bouwberoepen zich steeds meer specialiseren. Wij maken er een erezaak van om ons aan te passen aan al die evoluties.
Maar over welke evoluties hebben we het precies?

  • De diversiteit van de ondernemingen door hun omvang en hun vakgebied dat specifieke behoeften creëert.
  • Technische innovaties en producten die voortdurend evolueren.
  • De uitvaardiging van nieuwe normen waarvan de belangrijkste wellicht de toepassing van het EPB-certificaat is, met alles wat dat impliceert op het vlak van duurzame ontwikkeling.
  • De evolutie van de kosten in de bouwsector.
  • Om te beantwoorden aan al deze nieuwe signalen die we krijgen van onze sector, heeft Carimat haar organisatie versterkt door voor u 6 departementen te ontwikkelen die we u hier zullen voorstellen.

Behalve het voordeel dat ze duidelijk identificeerbaar zijn, zijn onze departementen ook gebonden door een transversale benadering in het dagelijkse beheer van de projecten van onze klanten. Zodra u contact hebt opgenomen met een van onze departementen, zal de technisch-commercieel medewerker weten welke andere departementen aan uw projecten kunnen meewerken om te komen tot een aanbod dat aan al uw behoeften beantwoordt.

Als speciaalzaak in bouwmaterialen, willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken door u de beste offertes te sturen en u snel en efficiënt van de nodige materialen te voorzien. Ook onze vele diensten staan tot uw dienst om u het leven te vergemakkelijken.

EEN VIRTUEEL BEZOEK?

KLIK HIER